Česká spořitelna Specialized MTB team má novou posilu – členem týmu se stal Birell

10.1.2012 Udržitelnost a odpovědnost

Birell dlouhodobě podporuje cyklistiku, setkáváme se s ním na profi závodech i na akcích pro amatéry. A přesně tak se cyklistice věnujeme i my,“ vysvětlil Radim Kořínek, manažer týmu. Od letošního roku proto Birell vstoupil do úspěšného cyklistického týmu, jehož členové se pravidelně účastní například největšího seriálového závodu u nás Kolo pro život. „Podpora cyklistiky je naší dlouholetou prioritou a rozhodli jsme se zaměřit čistě na české závody. Chceme je více zviditelnit a přilákat nové nejen mladé bikery. Nakonec, jedním z nejoblíbenějších sportů u nás je právě jízda na kole. Je to sport v podstatě pro každého, chceme tak české závody zpřístupnit co nejvíce lidem,“ doplnila brand manažerka značky Birell Martina Kuncová. „Věřím, že s Birellem vytvoříme neporazitelný tým,“ uzavřel Radim Kořínek. První závod s novým sponzorem čeká tým koncem února v španělské Andalusii kde Pavel Boudný a Kristián Hynek obhajují vítězství v etapovém závodě dvojic.

V bílomodrých barvách Českou spořitelnu Specialized MTB team reprezentuje například třetí junior Evropy, trojnásobný mistr republiky a Mistr České republiky v maratonu pro rok 2011 Pavel Boudný nebo nadějný Kristián Hynek. Profesionální jezdce ČS Specialized MTB teamu vede účastník dvou Olympijských her z let 2000 a 2004 Radim Kořínek.

V týmu nejsou ale opomíjeni ani amatérští jezdci, kteří chtějí závodit. Právě pro ně jsou pomyslné brány závodů Kolo pro život každoročně otevřeny dokořán.

 

Kontakty:

Plzeňský Prazdroj
Jiří Mareček
e-mail:
tiskový mluvčí
Tel.: 724 617 219

Česká spořitelna Specialized MTB team
Radim Kořínek
Manažer týmu
Tel.: 608 775 880
e-mail:
www.czech-bike-marketing.cz


Praha