
- Novinky
- Elektrárna
- Udržitelnost a odpovědnost
- Obchodní výsledky
- Ocenění
- Akce
- Pilsner Urquell
- Gambrinus
- Radegast
- Velkopopovický Kozel
- Birell
- Speciály z Prazdroje
- Ostatní produkty

Gastrotipy z plzeňské Hospody Na Spilce: Podzim otevře retro týden a zvěřinové hody
Hospoda Na Spilce v Plzeňském Prazdroji připravila na začátek podzimu dva netradiční gastronomické zážitky. Zkušený kuchařský tým pod vedením Jakuba Spírala nachystal pro hosty na září kulinářský

Průzkum: Klimatická změna nahrává nealkoholickým pivům. V tropických dnech jím lidé hasí žízeň nejčastěji
Pivo je náš národní nápoj. Jeho konzumaci ale během roku zásadně ovlivňuje jedna věc. Překvapivě to nejsou hromadná sledování sportovních utkání v hospodách nebo letní grilovačky.

Výčepní z ciziny se v Prazdroji učili správně čepovat pivo. Zvládli i ostré směny v plzeňských hospodách
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámci programu Brewery Tapster prošli náročným maratonem, který je zaměřen na zvládnutí všech

Bednáři v Prazdroji mají nového člena. Společně smolili obří ležácké sudy
Bednáři Plzeňského Prazdroje, kteří jsou zřejmě poslední bednářskou partou pracující přímo v pivovaru, dnes mezi sebe slavnostně přijali nového člena. Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech

Industry Open 2025 v Plzeňském Prazdroji: Speciální prohlídky přiblíží historii elektřiny v plzeňském pivovaru
Plzeňský Prazdroj se letos opět zapojí do festivalu Industry Open. Speciální prohlídková trasa, která běžně není přístupná, návštěvníky během dvou zářijových termínů provede budovou bývalé elektrocentrály