

Mistr hořkosti Ivo Kaňák slaví 40 let v Radegastu
Když se hořkost „zažere pod kůži“. Čtyřicetiletá pivovarská cesta od pomocníka na varně přes sládka až po ředitele pivovaru. Ivo Kaňák slaví 40 let v Pivovaru Radegast a

Odstartovala sklizeň ječmene. Na Hradecku měla plodina díky výzkumu více vláhy
Na tuzemských polích aktuálně probíhá sklizeň sladovnického ječmene. Kombajny vyjely i na pole u Hradce Králové, kde vědci hledají budoucnost této zásadní suroviny pro české pivo. Plzeňský

Vztah Čechů k alkoholu se mění. Pijí méně a prokládají ho nealkem
Hosté v restauracích přistupují ke konzumaci alkoholu stále zodpovědněji. Podle průzkumu Plzeňského Prazdroje v současnosti téměř dvě třetiny návštěvníků hospod a barů kombinují alko a nealko nápoje, objednají si

Tip na zážitek: Oblíbená Škola čepování Pilsner Urquell nově i v kratší hodinové verzi
Plzeňský Prazdroj rozšiřuje svou nabídku zážitkových programů o nový kurz čepování piva. Oproti stávající Škole čepování Pilsner Urquell je ve zkráceném hodinovém formátu a vychází tak vstříc

Odolchmelový Radegast Rezist, koncert na barely a boj o vodu. Správně hořká zóna se vrací na Colours of Ostrava
Pivovar Radegast je neodmyslitelnou součástí festivalu Colours of Ostrava. Do Dolních Vítkovic letos přiveze nejen hořké osvěžení a kvalitní pivní servis, ale také koncert na dešťovkové sudy