Nové Frisco Černý rybíz

24.4.2012 Ostatní produkty

 

Oblíbený drink Frisco spojil svou sílu s tajuplnou chutí černého rybízu a vytvořil jedinečný zážitek pro chuťové pohárky. S černou bobulkou prostě dostalo Frisco úplně novou šťávu. Najdeš v něm typický sladový základ a příjemnou perlivost s 4,5 % alkoholu, navíc se ale můžeš těšit na osvěžující chuť plnou překvapivých zvratů. Sytě červenofialová barva nového Frisca si ne

zadá s rubínem a podtrhne tvůj osobitý styl.

Černý rybíz dozrává v žáru léta a jeho osvěžující ovocné aroma tě přenese do bezstarostné prázdninové atmosféry. Frisco Černý rybíz si můžeš vychutnat jen tak s kamarádkou anebo ho vzít s sebou na grilovací party. Stejně jako ty, nezkazí žádnou zábavu a každý si v něm najde to své. Na Frisco se jednoduše můžeš spolehnout a zapomenout na předsudky.

Rybízová varianta se prodává v elegantní lahvi o objemu 0,33 l, která perfektně padne do ruky. Navíc se díky twist-off uzávěru snadno otvírá, a otvírák tak můžeš nechat doma. Frisco Černý rybíz najdete v běžné maloobchodní síti za doporučenou cenu 21,90 Kč a v barech a restauracích


Protože Frisco Černý rybíz bourá klišé na všech frontách, přichází také se zbrusu novým webem:
www.friscodrink.cz. Na této adrese najdeš to nejlepší z jedinečnosti z českých ulic: fotografie zajímavých outfitů, ale také šperky, doplňky a akce, které stojí za to navštívit. Inspiruj se s Friscem a přečti si rozhovory s výjimečnými ženami. okolo 35 Kč.

Frisco – perlivý sladový nápoj, jehož základní surovinou je kvalitní ječmen, je v České republice jediným nápojem s obsahem alkoholu na bázi sladu. Pomocí speciálního procesu vzniká sladina, která je následně fermentována – kvašena. Vytříbenou chuť nápoj dosáhne po dobu několika týdnů zrání. Do nápoje jsou přidána kvalitní přírodní aromata.

Frisco rituál

Nebaví tě už pít Frisco přímo z lahve? Máme tu pro tebe tip, jak se odlišit. Nech zamrazit sklenici se stopkou a naplň ji ledem. Přilij Frisco Černý rybíz a ozdob plátkem kiwi. Chuť zeleného exotického ovoce se snoubí se sladko-kyselým drinkem a vytvoří neodolatelnou kombinaci.

 

Poznámky pro editory:

  • Perlivý sladový nápoj Frisco je součástí portfolia společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s.
  • S celkovým prodejem více než 9,9 milionů hektolitrů v kalendářním roce 2011 (včetně licenční výroby v  zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jedna z největších světových pivovarnických společností, s pivovarnickými aktivitami či  distribucí ve více než 60 zemích světa napříč šesti kontinenty. Skupina značek SABMiller zahrnuje významné mezinárodní značky jako Pilsner Urquell, Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro  a téměř 200 úspěšných regionálních a  národních značek.

Plzeň