Brněnský okruh: sledujte světové závody z nové Birell tribuny

21.8.2012 Akce

Na Brněnský okruh během tohoto víkendu zavítá na závod Grand Prix až 250 000 návštěvníků. Letos se mohou všichni kromě neopakovatelných motoristických zážitků také těšit na Birell. Na závodech ve dnech 24. – 26. 8. 2012 bude totiž v provozu 130 výčepů v deseti stáncích a dalších výčepních místech. Birell se tak představí v nové roli významného partnera brněnského okruhu. K této příležitosti také připravil speciální sběratelskou edici plechovek s tematikou světových závodů Moto GP.

„Jsme rádi, že se nám podařilo s Automotodromem Brno navázat spolupráci. Znamená to pro nás novou příležitost zapojit se do dalších sportovních aktivit. Birell patří ke zdravému životnímu stylu a kromě obědů si jej lidé dávají také při sportu, na pěších túrách, ale hlavně při cyklovýletech. Spojení motosportu a nealkoholického piva vnímáme jako zcela přirozené,“ vysvětlil spolupráci marketingový manažer Plzeňského Prazdroje Dalibor Vainer.

Fanouškům, kterým se nepodařilo sehnat lístky na sobotní závod, nabízí Birell soutěž, ve které mohou vyhrát nejen vstup, ale i další drobné ceny. Soutěž probíhá na Facebooku značky Birell a také na rádiu Krokodýl.

Poznámky pro editory:

  • S celkovým prodejem více než 9,9 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2011 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jedna z největších světových pivovarnických společností, s pivovarnickými aktivitami či  distribucí ve více než 60 zemích světa napříč šesti kontinenty. Skupina značek SABMiller zahrnuje významné značky jako Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro a mnoho dalších úspěšných regionálních značek.

Kontakt:

Vladimír Jurina
Manažer oddělení firemních vztahů a komunikace
Plzeňský Prazdroj, a. s.
Telefon: (+420) 724 617 886
E-mail:

Praha