Olomoucký hokejista Jiří Ondrušek odpracoval v pivovaru prohranou sázku

20.5.2013 Radegast

Sázka uzavřená před začátkem prvoligového play off zněla jasně. V případě postupu do extraligy vyrazí Michal Kučera uklidit šatnu a střídačku na olomoucký zimní stadion. V opačném případě čeká Jiřího Ondruška směna v Nošovicích a umytí ležáckého tanku.

Svému chlapskému závazku Jiří Ondrušek dostál. Po důkladné instruktáži se oblékl do pracovního oděvu, nasadil brýle a helmu a vyrazil k jednomu z více než 150 tanků, které v nošovickém sklepě mají. „Nebylo to vůbec jednoduché, ale to jsem ani nečekal. Snažil jsem se postupovat podle pokynů a udělat to co nejlépe. Tak snad jsem místním pivovarským i trochu pomohl,“ zhodnotil odpracovanou sázku Jiří Ondrušek.

Na splnění sázky dohlížel i Michal Kučera: „Rád bych Jiřímu poděkoval, že se k sázce postavil čelem a její naplnění vzal skutečně zodpovědně. Odvedl kus dobré práce. Přeju mu a celému týmu, aby se do extraligy probojoval již příští sezónu“

Poznámky pro editory:

  • V Pivovaru Radegast, který je jedním z nejmodernějších pivovarů v ČR, se vaří pivo od roku 1970. Od roku 1999 je pivovar Radegast součástí společnosti Plzeňský Prazdroj.
  • S celkovým prodejem téměř 9,9 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2012 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jedna z největších světových pivovarnických společností, s pivovarnickými aktivitami či distribucí ve více než 60 zemích světa napříč šesti kontinenty. Skupina značek SABMiller zahrnuje významné značky jako Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro a mnoho dalších úspěšných regionálních značek.

 

Kontakt:

Vladimír Jurina
Plzeňský Prazdroj
Tel.: +420 724 617 886

Nošovice