Hráči Baníku odpracují prohranou sázku

24.6.2013 Radegast

„Ačkoli se sázel trenér, brali jsme to jako slib celého týmu fanouškům. Proto jsme ani chvilku neváhali a dohodli se, že to vezmeme na sebe. Navíc každé setkání s našimi příznivci je vždycky skvělým zážitkem,“ řekl hráč Baníku Martin Lukeš, který se v Parlamentu také postaví za pípu. Střídat se bude se spoluhráči Václavem Svěrkošem a Michalem Bártou.

Přístup hráčů potěšil vítěze sázky Martina Troupa: „Hráči mi udělali radost. Postavili se k tomu čelem jako správní chlapi. Věřím, že to fanoušci ocení a dorazí jich co nejvíc.“

Místo, kde Baníkovci splní za svého trenéra slib fanouškům, nebylo vybráno náhodně. Pivnice Parlament v Porubě je místem setkávání baníkovských fanoušků. Právě tady vznikly nápady na choreografie, které Baník a jeho fanoušky proslavily daleko za hranicemi Moravy.


Poznámky pro editory:

  • V Pivovaru Radegast, který je jedním z nejmodernějších pivovarů v ČR, se vaří pivo od roku 1970. Od roku 1999 je pivovar Radegast součástí společnosti Plzeňský Prazdroj.
  • S celkovým prodejem téměř 9,9 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2012 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, se 70 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuin Draft a Grolsch, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Austrálie) nebo Tyskie (Polsko).


Kontakt:

Vladimír Jurina
Plzeňský Prazdroj
Tel.: +420 724 617 886

Ostrava