Centrum Brna plné zeleně a relaxu se ciderem Kingswood

23.7.2013 Ostatní produkty

Jindy místo plné prachu a betonu se poslední červencový týden promění v kouzelný svět relaxu. Tato zóna plná zelených stromů s příjemným posezením v trávě na dřevěných lavičkách se návštěvníkům otevře každý den od 14 do 22 hodin. O kulturní zážitek a dotvoření komorní atmosféry se postará francouzský šansoniér Eric Tarantola.

Když Kingswood vznikal, chtěli jsme, aby ho lidé vnímali jako cestu na pohodové místo, kde se mohou v klidu bavit s přáteli a známými a vychutnávat si chvíli, která patří jen jim. Mělo by to být místo, které je svým způsobem nezapomenutelné,“ říká Marek Dvořák, marketingový manažer značky Kingswood a dodává: „Ve městech je čím dál méně míst, kde si lidé mohou odpočinout a pohledem na zelené stromy načerpat energii. Chceme poukázat na tento problém a prostřednictvím společně s našimi spotřebiteli přispět na zlepšení této situace.“

Cider Kingswood představuje perfektní harmonii sladkých a suchých tónů. Je míchán z pečlivě vybíraných jablek pěstovaných výhradně v sadech. Neobsahuje umělá aromata, barviva ani sladidla. Podává se do speciální sklenic inspirovaných britskou tradicí výhradně na led přesně stanoveným způsobem, aby vynikla jeho unikátní vůně a chuť. Pro zajištění perfektního servírování spotřebitelům se bude jeho distribuce rozšiřovat postupně. V těchto dnech bude nabízen v několika desítkách restaurací v Praze a v Brně, kde se bude na jeho způsob podávání pečlivě dohlížet. Seznam bude postupně aktualizován na www.kingswood.cz.


Co je cider?

Cider je osvěžující, mírně alkoholický nápoj, který vyrábíme řízeným kvašením jablečného moštu. Je jedním z nejstarších alkoholických nápojů na světě. K výrobě moštu, ze kterého potom cider kvasí, se používají speciální odrůdy jablek a jejich správným mícháním vzniká unikátní chuť cideru.

KONTAKT:

Vladimír Jurina
M: +420 724 617 886

Brno