Cider Kingswood přináší oázu zeleně a klidu na pražské náměstí Repubiky

30.7.2013 O pivu

Po Brně si budou moci i obyvatelé Prahy vychutnat skvělou chuť cideru Kingswood na příjemném a netradičním místě. Zóna plná zelených stromů s příjemným posezením v trávě na dřevěných lavičkách se přesouvá do centra Prahy. Bude otevřena každý den od 13 do 20 hodin, od 30.7. do 2.8. O kulturní zážitek a dotvoření pohodové atmosféry se postará francouzský šansoniér Eric Tarantola.

Když Kingswood vznikal, chtěli jsme, aby ho lidé vnímali jako cestu na pohodové místo, kde se mohou v klidu bavit s přáteli a známými a vychutnávat si chvíli, která patří jen jim. Mělo by to být místo, které je svým způsobem nezapomenutelné,“ říká Marek Dvořák, marketingový manažer značky Kingswood. Mluvčí  Farmářských trhů Prahy 1 Stanislav Koukolíček k tomu dodává: „Projekt značky Kingswood nás oslovil natolik, že jsme poskytli část plochy pro možnost vytvoření místa, kde si lidé mohou odpočinout a pohledem na zelené stromy načerpat energii.“

Cider Kingswood představuje perfektní harmonii sladkých a suchých tónů. Je míchán
z pečlivě vybíraných jablek pěstovaných výhradně v sadech. Neobsahuje umělá aromata, barviva ani sladidla. Podává se do speciální sklenic inspirovaných britskou tradicí výhradně na led přesně stanoveným způsobem, aby vynikla jeho unikátní vůně a chuť. Pro zajištění perfektního servírování spotřebitelům se bude jeho distribuce rozšiřovat postupně. V těchto dnech je nabízen v několika desítkách restaurací v Praze a v Brně, kde se bude na jeho způsob podávání pečlivě dohlížet. Seznam bude postupně aktualizován na www.kingswood.cz.


Co je cider?

Cider je osvěžující, mírně alkoholický nápoj, který vyrábíme řízeným kvašením jablečného moštu. Je jedním z nejstarších alkoholických nápojů na světě. K výrobě moštu, ze kterého potom cider Kingswood kvasí, se používají speciální odrůdy jablek a jejich správným mícháním vzniká unikátní chuť cideru.


KONTAKT:

Vladimír Jurina
M: +420 724 617 886

Praha