Fanoušci Baníku se potkají s hráči v osmi hospodách

9.10.2013 Radegast

„Když se stal Radegast partnerem Baníku, slíbili jsme, že se zaměříme zejména na aktivity pro fanoušky. Jsem přesvědčen, že každý příznivec Baníku sní o tom zahrát si na Bazalech. To se řadě z nich v sobotu splní a ti, kteří se do týmů svých hospod nedostali, jistě přijdou v sobotu kamarády podpořit,“ řekl marketingový manažer Radegastu Karel Kraus.

Před tím ale čeká fanoušky setkání s hráči přímo ve své hospodě. Do každé z těch, jejichž týmy se utkají v Turnaji snů, dorazí vždy dva hráči Baníku, kteří budou plnit funkci kapitána a asistenta týmu. Návštěvníci hospod tak budou mít příležitost probrat s hráči u piva vše, co se točí kolem fotbalu a baníkovského týmu.

„Chlapům poradím, ať do toho dají srdce a hrají jako tým. Bez vzájemné pomoci a obětavosti to nepůjde. Konkrétní taktika je samozřejmě tajná, abychom nenahrávali soupeřům,“ řekl s úsměvem Michal Frydrych, který je kapitánem týmu z pivnice Assen v Ostravě-Zábřehu.

Turnaj snů vypukne na Bazalech v sobotu ve 13 hod. V 16:30 pak má výkop zápas Baníku proti MŠK Žilina. Na něj zcela jistě nikdy nezapomene nejlepší hráč Turnaje snů. Ten totiž zasáhne přímo do děje zápasu v dresu Baníku Ostrava.

Název

Místo

Kapitán+asistent

Pivnice Assen

Ostrava – Zábřeh

Frydrych+Zawada

Restaurace Racek

Ostrava – Výškovice

Lukeš+Bárta

Pivnice Školka

Ostrava – Hrabůvka

Fantiš+Pavlenka

U Edisona

Ostrava – Hrabůvka

Hable+Engelmann

Bar Valmer

Ostrava

Kraut+Milosavljev

Restaurace U Káňu

Ostrava – Radvanice

Droppa+Sukup

Restaurace Meteor

Vratimov

Vomáčka+Mach

Restaurace Parlament

Ostrava – Poruba

Svěrkoš+Kukec


Poznámky pro editory:

  • V Pivovaru Radegast, který je jedním z nejmodernějších pivovarů v ČR, se vaří pivo od roku 1970. Od roku 1999 je pivovar Radegast součástí společnosti Plzeňský Prazdroj.
  • S celkovým prodejem téměř 9,9 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2012 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, s 75 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuin Draft a Grolsh, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Australie) nebo Tyskie (Polsko).


Kontakt:

Vladimír Jurina
Plzeňský Prazdroj
Tel.: +420 724 617 886


Plzeňský Prazdroj na sociálních sítích:

Twitter https://twitter.com/Prazdroj1

LinkedIN https://www.linkedin.com/company/plzensky-prazdroj

Youtube http://www.youtube.com/user/PlzenskyPrazdroj1

Nošovice