Radegast přivítal jubilejního návštěvníka a představil novinky pro zimní sezónu

11.11.2013 Radegast

Michael Carbol ze Zelinkovic se vydal do pivovaru Radegast v doprovodu svých přátel. V nošovickém pivovaru byl poprvé a hned se dočkal nečekané odměny. „Bylo to velké překvapení, nejsem člověk, který by často něco vyhrával. O pivo se samozřejmě podělím s rodinou a přáteli,“ řekl spokojený Michael Carbol, který měl radost také z dárkového poukazu na skleněný půllitr, na který mu pivovar nechá vygravírovat jeho jméno.

Návštěvnické centrum se připravuje na blížící se závěr roku. „V prosinci registrujeme zvýšený zájem nejen o samotné prohlídky pivovaru, ale i o pivo a další předměty z kolekce Radegast,“ říká vedoucí Návštěvnického centra Martina Sikorová a dodává, že letos připravil Radegast několik speciálních novinek pro hokejové fanoušky: „Máme v prodeji například sadu 14 skleněných půllitrů, kdy každý z nich nese vypískované logo jednoho extraligového klubu. Stejnou kolekci lze zakoupit i v případě puků.“

Návštěvnické centrum je otevřeno každý pracovní den od 9 do 16 hodin. A bude to platit také v lednu a únoru, což byly v roce 2013 měsíce, kdy bylo z technických důvodů zavřeno. „Aktuální informace o prohlídkách i nabídce obchodu během zimní sezony najdou návštěvníci na stránkách www.radegast.cz,“ dodala Martina Sikorová.


Poznámky pro editory:

  • V Pivovaru Radegast, který je jedním z nejmodernějších pivovarů v ČR, se vaří pivo od roku 1970. Od roku 1999 je pivovar Radegast součástí společnosti Plzeňský Prazdroj.
  • S celkovým prodejem téměř 9,9 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2012 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, s 75 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuin Draft a Grolsh, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Australie) nebo Tyskie (Polsko).


Kontakt:

Vladimír Jurina
Plzeňský Prazdroj
Tel.: +420 724 617 886

 

Plzeňský Prazdroj na sociálních sítích:

Twitter https://twitter.com/Prazdroj1

LinkedIN https://www.linkedin.com/company/plzensky-prazdroj

Youtube http://www.youtube.com/user/PlzenskyPrazdroj1

Nošovice