Bude trenér Baníku čepovat pivo fanouškům? Rozhodnou získané body.

20.3.2014 Radegast

Před trenérem Baníku Ostrava Františkem Komňackým stojí nesnadný úkol. Musí se svým týmem v posledních deseti zápasech získat alespoň 14 bodů. Jen tak vyhraje sázku, kterou uzavřel před domácím zápasem Baníku s AC Sparta Praha s Radomírem Šlechtou, zástupcem Radegastu, který je oficiálním pivem klubu. Pokud by tým ostravského lodivoda na dohodnutou metu nedosáhl, vyrazí František Komňacký čepovat pivo Radegast fanouškům do některé z ostravských hospod. V opačném případě čeká Radomíra Šlechtu úklid šatny baníkovského áčka.

„Cíl v podobě 14 bodů je ambiciózní, ale dosažitelný, a proto jsem s touto sázkou souhlasil. Je v zájmu a silách našeho týmu tyto body uhrát,“ řekl rozhodně trenér FC Baník Ostrava František Komňacký a dodal, že s případným naplněním sázky nebude mít problém: „Co jsem slíbil, to samozřejmě splním. Určitě ale zvážím, zda se o práci nepodělím i s některými hráči.“

Sázka trenéra Baníku se zástupcem Radegastu už je před poslední třetinou fotbalové soutěže tradicí. V loňském roce uhrál Baník 7 bodů a naplnění sázky vzali na sebe hráči Baníku.

Poznámky pro editory:

  • S celkovým prodejem téměř 9,7 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2013 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, s 75 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuin Draft a Grolsh, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Australie) nebo Tyskie (Polsko).


Kontakt:

Kateřina Krásová

Plzeňský Prazdroj

724 617 219


Plzeňský Prazdroj na sociálních sítích:

Twitter https://twitter.com/Prazdroj1

LinkedIN https://www.linkedin.com/company/plzensky-prazdroj

Youtube http://www.youtube.com/user/PlzenskyPrazdroj1

Ostrava