Sparťané se pořádně zapotí na Spartan Race

28.5.2014 Akce

Pořádně hořké chvíle čekají sparťanské hokejisty Karla Pilaře, Adama Poláška, Jana Piskáčka a Davida Dvořáčka. Ti se totiž v sobotu 31. 5. zúčastní jako tým „Radegast – HC Sparta Praha“ extrémního závodu Reebok Spartan Race v Liberci. Na účastníky závodu čeká 5 kilometrů náročného terénu s několika drsnými překážkami, jako je plazení v blátě či tahání břemena. Pokud se podaří sparťanům probít se mezi tři nejlepší týmy, mohou se těšit 400 piv Radegast, která ale věnují fanouškům. Závod startuje v 9:00 hod. v areálu Liberec – Vesec.

„Myslím, že půjde o tvrdou prověrku naší fyzičky. Asi se dost zapotíme i ušpiníme, ale budeme bojovat. V každém případě to je zajímavé zpestření letní přípravy,“ řekl hráč HC Sparta Praha Karel Pilař.

Sparťané se pustí do souboje s nástrahami trati pod hlavičkou týmu „Radegast – HC Sparta Praha“. „Radegast je oficiálním pivem hokejové extraligy i seriálu Spartan Race. Obojí je soutěž pro tvrdé chlapy, a tak nás napadlo je propojit. A kdo jiný se hodí na závod s názvem Spartan Race více než Sparta,“ řekl s úsměvem marketingový manažer Radegastu Karel Kraus. Radegast vypsal pro hráče speciální odměnu za umístění do třetího místa. „Ta ale v případě, že skončíme na bedně, poputuje k fanouškům. Příležitost, kdy jim 400 piv předáme, určitě najdeme,“ doplnil Pilař.


Poznámky pro editory:

  • V pivovaru Radegast se vaří pivo od roku 1970. Oblibu si získalo díky své charakteristické výrazně hořké chuti. Nyní je pivovar Radegast součástí společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s.
  • S celkovým prodejem téměř 9,7 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2013 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, s 75 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuin Draft a Grolsh, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Australie) nebo Tyskie (Polsko).


Kontakt:

Kateřina Krásová

Plzeňský Prazdroj

724 617 219


Plzeňský Prazdroj na sociálních sítích:

Twitter https://twitter.com/Prazdroj1

LinkedIN https://www.linkedin.com/company/plzensky-prazdroj

Youtube http://www.youtube.com/user/PlzenskyPrazdroj1

Praha