Užijte si léto s přáteli naplno!

18.7.2014 Volba sládků

Dlouhé večery a teplé počasí nám nedají zapomenout, že léto je v plném proudu! Jednou z nejoblíbenějších venkovních aktivit je jednoznačně posezení s přáteli. Překvapte své kamarády a připravte pro ně posezení v trávě.

Užijte si léto s přáteli naplno!

Dlouhé večery a teplé počasí nám nedají zapomenout, že léto je v plném proudu! Jednou z nejoblíbenějších venkovních aktivit je jednoznačně posezení s přáteli. Překvapte své kamarády a připravte pro ně posezení v trávě.

Užívejte si léto s přáteli naplno a přichystejte jim setkání, na které nezapomenou! Piknik v přírodě vás nabije energií, posezení ve městě zase doplní múzu. Ať už tak nebo tak, dalším krokem bude správný výběr občerstvení. Piknik je jako dělaný pro poznávání nových chutí! Své hosty oslňte pšeničným pivem Fénix. V jednom jediném nápoji se totiž skrývá belgická tradice, záhadná vůně thajského koriandru a slaďoučkého brazilského pomeranče. Ty jsou v optimálním vyvážení s pšeničným a ječným sladem. Vyrazte tak na cestu kolem světa a společně si vychutnejtemagické chvíle s Fénixem!

Tip navíc: Váš piknik můžete obohatit o inspirujícípovídání o jednotlivých státech, které jsou alespoň kouskem obsaženy v servírovaném nápoji.

Thajsko

Pokud se člověk odpoutá od nekonečných thajských pláží a klubů v Bangkoku, může se pustit do objevování kouzel thajské krajiny. Při cestování Thajskem zaujmou oko a nos cestovatele vedle džunglí také dlouhé lány koriandru. Ten je kromě léčitelství hojně využíván především v gastronomii. Jeho vůně a chuť je pro asijská jídla typická. Málokdo ale tuší, že koriandr se využívá i ve světě piva a je charakteristickou součástí některých pšeničných piv.

Brazílie

Brazílie, to není jen karneval a Amazonský prales. Bývalá portugalská kolonie nabízí také celou řadu exotických surovin, které obohacují evropskou kuchyni i barový život. Speciálního zájmu se těší brazilské pomeranče. Ty jsou díky ideálním klimatickým podmínkám jedny z nejlepších a nejsladších na světě! Jejich aroma je jedním z charakteristických symbolů Fénixe, které mu dodávají jeho nezaměnitelnou chuť.

Belgie

S Belgií jsou spojovány zejména pralinky, vafle a hranolky. Pro Čecha je však určitě nejzajímavějším symbolem pivo. Pro tuto zemi je typická celá řada pivních druhů –ovocných, svrchně kvašených i ležáků. Bohaté zkušenosti místních sládků přispívají ke vzniku netradičních pivních stylů, které inspirují k překračování hranic stejně tak, jak je tomu u piva Fénix.


Fénix se servíruje do 0,4 L sklenic se srpkem pomeranče na okraji. Nově je také dostupný v láhvi za 22, 90 Kč.


Plzeňský Prazdroj: Vladimír Jurina; tel.: 724 617 886


Plzeň