HRÁČI BANÍKU VYRAZÍ ZA SVÝMI FANOUŠKY

6.10.2015 Radegast

Osm ostravských hospod Radegast se už tuto sobotu od 12 hodin utká na Bazalech ve fotbalovém Turnaji snů. Ten připravil FC Baník Ostrava společně s Radegastem, který je oficiálním pivem klubu. Jeho vrcholem bude utkání, ve kterém vyzve vítěz turnaje legendy Baníku. Každý z hospodských týmů má své dva kapitány, kterými jsou hráči A týmu Baníku. Ti vyrazí ve středu v 17:00 hod. do osmi hospod v Ostravě na taktické porady. Hráči Baníku tak využijí reprezentační přestávky, aby se setkali se svými fanoušky. Zváni jsou všichni příznivci ostravského klubu.

Turnaj snů vypukne na Bazalech tuto sobotu v pravé poledne. Hrát se bude na hlavním hřišti na Bazalech, kde celý program vyvrcholí v 17:00 exhibičním utkáním vítězného týmu turnaje proti legendám Baníku. Účast přislíbili mimo jiné Václav Daněk, Radek Slončík či Aleš Neuwirth.

Fanoušci se mohou těšit také na další atraktivní součásti programu. Jednou z nich bude autogramiáda současných členů baníkovského áčka. Pro fanoušky, kteří mají klubovou kartu #BANIKTEAM, je vstupné na Turnaj snů zdarma. Ostatní fanoušci za vstup na Bazaly zaplatí 30 Kč. Pro všechny bude připraveno jedno pivo Radegast zdarma.

 

Seznam hospod, do kterých vyrazí hráči na taktickou poradu ve středu v 17:00 hod.

Hospoda

Adresa

Kapitán a asistent

Pivnice Assen

U Hrubků 145, Ostrava

Jiří Pavlenka, D.C. De Azevedo

Hospůdka na Špici

Svazácká 1, Ostrava

Ondřej Sukup, Josef Celba

Pivnice Školka

Tlapákova 7, Ostrava

VáclavJeždík, Vojtěch Engelmann

U Edisona

U haldy 55, Ostrava

Martin Kouřil, Vojtěch Šrom

Pivnice Assen srub

A. Gavlase 14a, Ostrava

Patrik Mišák, Karol Mondek

Restaurace Parlament

Maďarská 14, Ostrava

Davor Kukec, Francis Narh

Partay Pub U Richarda

Herodova 3, Ostrava

Martin Dostál, Marek Červenka

Restaurace U Káňů

Čapkova 434/38, Ostrava

Richard Lásik, Tomáš Mičola

Poznámky pro editory

  • V pivovaru Radegast se vaří pivo od roku 1970. Oblibu si získalo díky své charakteristické výrazně hořké chuti. Nyní je pivovar Radegast součástí společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s.
  • S celkovým prodejem více než 10 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2014  (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.
  • SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, s 75 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuin Draft a Grolsh, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Australie) nebo Tyskie (Polsko).

Kontakt:

Vladimír Jurina

Plzeňský Prazdroj

724 617 886

 

Plzeňský Prazdroj na sociálních sítích:

Twitter https://twitter.com/Prazdroj1

LinkedIN https://www.linkedin.com/company/plzensky-prazdroj

Youtube http://www.youtube.com/user/PlzenskyPrazdroj1

Ostrava