V pivovaru Gambrinus se sešli ocenění věrní ŠtamGasti z východních Čech. Je mezi nimi i třítisící jubilejní ŠtamGast

24.6.2010 Gambrinus

Programu Gambrinus ŠtamGast se dvakrát až třikrát týdně zúčastní skupina pěti hospodských a pěti jejich nejvěrnějších štamgastů. Všichni společně absolvují návštěvu pivovaru Gambrinus a ochutnávku nefiltrovaného piva přímo z CK tanků. Štamgasti mají příležitost se setkat se sládky pivovaru, seznámit se s procesem výroby, sami si pivo načepovat a  přitom si užít pocitu z oceněné věrnosti.

„Program ŠtamGast jsem si s kamarády z naší vamberské hospůdky opravdu užil. Jsem rád, že jsem mohl nahlédnout do zákulisí Gambrinusu a ochutnat nefiltrované pivo přímo od pramene. Také se mi budou hodit čepovací tipy,“ říká Jiří Jedlička, třítisící účastník programu ŠtamGast, z vamberské Restaurace Na pětce.

Rostislav Šponar, hostinský z Restaurace Na pětce dodává: „Být štamgastem není o tom, že vysedáváte v hospodě a lejete do sebe litry piva. Správný štamgast si umí svoji značku vychutnat, rád se o ní dozví něco víc a umí s kamarády vytvořit v hospodě správnou atmosféru.“

„ŠtamGasti jsou skuteční milovníci Gambrinusu, naši spotřebitelé a štamgasti ve svých oblíbených hospůdkách, kterým takto děkujeme za jejich přízeň. Zvolili jsme netradiční formu, která se setkala s velkým úspěchem, a doufáme, že udělá radost ještě mnoha dalším ŠtamGastům z celé republiky,“ uvedl Jan Hlaváček, vrchní sládek pivovaru Gambrinus.

 

Vrchní sládek Gambrinusu Jan Hlaváček a obchodní sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka vyhlašují třítisícího ŠtamGasta

Jiří Jedlička, třítisící ŠtamGast si připíjí nefiltrovaným Gambrinusem s vrchním sládkem Gambrinusu Janem Hlaváčkem a obchodním sládkem Plzeňského Prazdroje Václavem Berkou

Jiří Jedlička, třítisící ŠtamGast si připíjí nefiltrovaným Gambrinusem s vrchním sládkem Gambrinusu Janem Hlaváčkem a obchodním sládkem Plzeňského Prazdroje Václavem Berkou

Kontakt:
Vladimír Jurina
Brand PR manažer
tel.: 724 617 886

Plzeň