Gambrinus otevřel první pivnici nového konceptu Sedmý nebe

31.3.2011 Gambrinus

 

Kvalitní současná hospoda

Kvalitní současná hospoda – pojem, který asi nejlépe vystihuje zaměření a typ pivního konceptu Sedmý nebe. Návštěvníci zde najdou čepované pivo Gambrinus, poctivou českou kuchyni v současném pojetí, kvalitní servis a skvělé prostředí. Tedy ideální kombinaci pro příjemné posezení s přáteli při jakékoli příležitosti. Ať už zajdete „na jedno“, rozhodnete se povečeřet, sledovat promítání důležitého sportovního zápasu nebo rovnou uspořádat oslavu, pokaždé se budete cítit jako „v sedmým nebi“. Provozovatel Sedmýho nebe se navíc rozhodl, že tato pivnice bude zcela nekuřácká.

Chtěli bychom provozovnami Sedmý nebe oslovit všechny, kteří rádi zajdou s kamarády na pivo a zároveň vyžadují moderní typ hospody s výbornou českou gastronomií v moderním pojetí a příjemným personálem. Navíc je přirozené, že první Sedmý nebe otvíráme právě v Plzni, pivním nebi České republiky, odkud pochází pivo Gambrinus,“ uvedl Martin Rosička, Senior Brand Manager ze společnosti Plzeňský prazdroj.

První Sedmý nebe v Plzni na adrese Bezručova 4 se nachází v historickém domě ze 16. století, jehož celá historie je spjata s pivem. V archívech je zmiňován jako dům právovárečný již v květnu roku 1800 a později, v období první republiky, v něm bylo provozováno plzeňské pohostinství známé jako Morávkova plzeňská pivnice.


Originální design

Originální design provozovny v sobě snoubí to nejlepší z tradice i současnosti, podobně jako Gambrinus – nejoblíbenější česká pivní značka se 140letou historií. Některé prvky interiéru odkazují na klasickou českou hospodu a poskytují tak zdejšímu prostředí nadčasovost – například židle Ton, jež se v hospodách objeví, se vyrábějí také už přes 140 let. Provedení a celkový výraz pivnice je ale moderní, využívající současné kvalitní materiály a technologie. Výsledkem je inspirující interiér s velmi zajímavými designováni prvky. Autorem designového konceptu Sedmý nebe je  pražské studio Artcore (MgA. Štěpán Kuklík a MgA. Mája Rašková).

Sedmý nebe má specifické prvky interiéru a exteriéru, jako třeba značkové oblečení personálu, originální interiérové fotografie, speciální sklenice nebo venkovní označení restaurace. Velkou zajímavostí je designová pípa vyvinutá speciálně pro pivnice Sedmý nebe.


Nejen skvělé pivo, ale také jídlo

Hosté si v Sedmým nebi mohou vychutnat čepované pivo Gambrinus. Pohled do jídelního lístku sestaveného ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR je důkazem, že v Sedmým nebi se dá zahnat nejen žízeň. Originální receptury pokrmů vycházejí z české kuchyně, ale přinášejí také zajímavé osvěžení. V nabídce jsou jak menší jídla k pivu, tak hlavní chody a několik specialit pro společnou konzumaci s přáteli. Zajímavostí jsou pivní dezerty.

Z jídelního lístku plzeňského Sedmýho nebe stojí rozhodně za pozornost Gulášová polévka Excelent podávaná v bochníčku chleba, Pečené koleno na pivečku do křupava nebo Pivní želé s malinovou omáčkou a domácím štrúdlem.


Sedmý nebe budou i v dalších městech

Během roku 2011 by se měly postupně otevírat další pivnice Sedmý nebe v centrech velkých českých měst. Provozovny Sedmý nebe fungují na principu standardní formy obchodní spolupráce, nejedná se o franšízu. Typově budou lokality umístění provozoven podobné – bude se jednat o atraktivní lokality v centrech velkých měst.

Podívejte se na další fotografie do sekce naší fotogalerie Pivní turistika.

Pro další informace kontaktujte:

Anna Davidová, Pleon Impact, mob: 724 060 440, tel.: 222 540 147-8
Vladimír Jurina, Brand PR manažer, Plzeňský Prazdroj, tel.: 724 617 886

Plzeň