Velkopopovický pivovar hledá jméno pro speciální pivo na Den Kozla

2.5.2007 Velkopopovický Kozel

Zapojte se do ankety, která dá jméno unikátnímu pivnímu speciálu, který pivovar Velké Popovice připraví pro návštěvníky letošního, již 15. ročníku Dne Kozla. Program tohoto tradičního setkání příznivců Velkopopovického Kozla v areálu pivovaru Velké Popovice, které letos proběhne 16. června, bude tentokrát ve znamení Gurmánských hodů. Nechte se inspirovat tímto tématem a na jeho motivy zasílejte své tipy na vhodný název pivního speciálu připraveného výlučně pro tuto akci, a pokud váš návrh zvítězí, vyhrajete 50 l sud piva Velkopopovický Kozel Premium. Odměněno bude i dalších 10 vybraných. Uzávěrka ankety je 25. května 2007.

„Pivovar Velké Popovice má již bohatou tradici v přípravě speciálních piv. V minulosti to bývala silná tmavá piva pod značkou Kozel, dnes je to unikátní polotmavý a tmavý Master a v posledních dvou letech se stalo již tradicí, že velkopopovičtí mistři sládci připravují exkluzivní piva, která můžete ochutnat pouze u příležitosti konání červnového Dne Kozla. V předchozích letech si návštěvníci mohli pochutnat na exkluzivních pivních speciálech Velkopopovický Kozel Florian nebo Sládek, vždy s unikátním složením a připravené pouze pro tuto příležitost. I pro letošní Den Kozla na téma gurmánské hody připravíme speciál – a rozhodli jsme se, že požádáme veřejnost o pomoc se jménem, které by se k tomuto tématu nejlépe hodilo,“ říká Pavel Šemík, manažer pivovaru Velké Popovice.

Autor vítězného názvu bude odměněn 50 l sudem Velkopopovického Kozla Premium, deset dalších vybraných účastníků ankety získá 20 lahví Velkopopovického Kozla Premium.

Své tipy na název pivního speciálu pro letošní Den Kozla – „Gurmánské hody" – prosím zasílejte nejpozději do pátku 25. května (včetně) na adresu pivovaru, na jeho bráně bude navíc umístěna speciální schránka na Vaše anketní lístky. Můžete je také zasílat elektronicky na níže uvedenou e-mailovou adresu. Ať již využijete kterýkoli způsob, své příspěvky do ankety nezapomeňte označit heslem „Anketa – pivní speciál“.

Adresa pro zasílání anketních lístků:
Pivovar Velké Popovice
Ringhofferova 1
251 69 Velké Popovice
e-mail:
Heslo: Anketa – pivní speciál

Bližší informace:
Vladimír Jurina, manažer korporátní značky, Plzeňský Prazdroj, tel.: 257 287 223
Tereza Jeřábková, AMI Communications, tel.: 234 124 112, GSM: 724 012 628

X X X

  • S celkovým prodejem více než 10,7 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2006 a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v Česku a největším exportérem českého piva.
  • Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem globální skupiny SABMiller plc, druhého největšího výrobce piva na světě, s pivovarnickými aktivitami či distribucí ve více než 60 zemích světa napříč 5 kontinenty.
  • Velkopopovický Kozel je značkou, která má své nezastupitelné místo v  portfoliu Plzeňského Prazdroje. Patří ke značkám s nejdynamičtějším růstem jak na českém, tak i na zahraničních trzích. Velkopopovický Kozel Černý je zároveň lídrem trhu s tmavými pivy v České republice. Pivovar Velké Popovice v loňském roce oslavil 132 let od svého založení v roce 1874.
  • Aktuální informace o aktivitách a projektech podporovaných značkou Velkopopovický Kozel najdete na internetových stránkách www.kozel.cz.

Velké Popovice