Radegast

Moravská jednička typická svou hořkostí se vaří v pivovaru v Nošovicích z těch nejkvalitnějších pivovarských surovin z Moravy. První várka spatřila světlo světa 3. prosince 1970. Značka má silnou základnu loajálních konzumentů na Moravě a ve Slezsku, ale oslovuje i mnohé milovníky piva napříč celou Českou republikou.

www.radegast.cz

  • Rázná 10

    Radegast Rázná 10 nabízí nekompromisní hořké osvěžení. Při jejím vaření používáme vybraný slad z vlastních sladoven a vyšší dávky tří odrůd nejkvalitnějšího tršického chmele (Žatecký poloraný červeňák, Sládek a Žatecký pozdní). Výrazná hořkost je vyvážená svěžím chmelovým aroma a plnější chutí, než je u desítek obvyklé. Obsah alkoholu 4,1 %.

  • Ryze hořká 12

    Ryze hořká 12 je třikrát chmelený světlý ležák, s 5% obsahem alkoholu, který vyniká plnou hořkou chutí a výrazným chmelovým aroma. Vaří se ze tří vybraných druhů moravského chmele. Kromě odrůd Žatecký poloraný červeňák a Sládek obsahuje i českou odrůdu Saaz Late, která je díky své vysoké kvalitě považována za budoucnost českého pivovarnictví.

  • Nefiltrovaný

    Správně hořký nefiltrovaný a nepasterizovaný ležák je charakteristický lehkým kvasničným zákalem a osloví vás svou plnou chutí.